Увага! Особам молодше 18 років – відвідування сайту заборонено!
Пошук товару:
Замовлення по телефону:
(050) 331 75 89

Служба підтримки:
+380503317589

Ми у соцмережах:


Анальний секс

Назад до списку статей у категорії 'Анальний Секс'

Анальний секс

Анальний секс

Анальний секс.


Ще у багатьох це словосполучення викликає суперечливі почуття. Для когось це незвичайні і дуже приємні відчуття, які часто дарують оргазм, а для когось - непристойне і брудне заняття. Негативне ставлення до нетрадиційних видів сексу, яким, зокрема, є анальний контакт, ґрунтується на упередженні того, що цим займаються люди з певними аномаліями.
Багато чоловіків, не зізнаються про бажання, що виникають у них, боячись нерозуміння з боку партнерки. Так, є люди, які віддають перевагу гомосексуальному контакту гетеросексуальному, але анальна стимуляція також приносить задоволення більшості жінок і чоловіків незалежно від їх сексуальної орієнтації в силу особливостей анатомічного розташування органів статевої системи: у жінок під час анального контакту стимулюється матка, а у чоловіків простата.
Багатьох зупиняє те, що введення статевого члена в анус призводить до хворобливих відчуттів і навіть травм, але використання спеціальних анальних стимуляторів (анальних розширювачів) і анальних мастил допоможе уникнути цього.

Історія та поширення

Адріан і Антіна в Єгипті. Картина Едуара Анрі Авріля.

Судзукі Харунобу, Shunga.

Анальний секс трапляється вже на ранніх етапах розвитку людства. В результаті розкопок знаходять античні амфори із зображенням анального статевого акту. Існують картини та літературні твори, що описують анальні зносини. З розвитком фотографії та кіно, анальний секс став широко представлений у порнографії.

Анальний секс використовують у разі неможливості або небажаності вагінального статевого акту (менструація, вагітність, страх вагітності, післяпологовий період, захворювання або вади розвитку піхви, прагнення зберегти цноту та ін.), для розширення сексуальних відчуттів та горизонтів.

Поширений анальний секс серед чоловіків-гомосексуалів. У деяких ізольованих групах (місця позбавлення волі) анальні зносини є одним із засобів встановлення та підтримки ієрархії. У деяких випадках анальний секс є засобом ініціації чи посвячення.

Існуючі нині упередження проти анального сексу ґрунтуються, з одного боку, на тому, що протягом багатьох століть анальний секс розглядався як злочин або перверсія. З іншого боку, у західній культурі існує стереотип ставлення до анальної області як до брудної та відразливої.

Станом на 2006 рік, у США 38,2% чоловіків у віці між 20 та 39 роками та 32,6% жінок у віці між 18 та 44 роками займаються анальним сексом з представниками протилежної статі. Дані показники дещо зросли порівняно з 1992 роком, коли 25,6% чоловіків та 20,4% жінок у віці між 18 та 59 роками заявили про свою практику анального сексу.

Загальні відомості


В анальному сексі розрізняють активного та пасивного партнера. Активним учасником анального злягання називається чоловік, який вводить свій пеніс до ануса партнера. Пасивним називається, відповідно, партнер, що приймає, — чоловічої чи жіночої статі.

Область анус у більшості людей є високочутливою і є важливою. ерогенною зоною. Відповідно, стимуляція ануса може викликати сексуальне збудження. У пасивних учасників чоловічої статі під час анального сексу чиниться тиск на простату, що може викликати додаткове збудження і, як наслідок, оргазм, який описується як не дуже інтенсивний, але триваліший. У жінок в деяких позах може чинитись тиск на так звану зону Графенберга, що також призводить до додаткового збудження. Чоловікам, що виконують активну роль, анальний секс може приносити більше задоволення, ніж вагінальний, за рахунок того, що тиск, який чиниться прямою кишкою і сфінктером ануса на пеніс, зазвичай значно більше, ніж обтискання у вагіні.

Рекомендації, протипоказання та запобіжні заходи

За наявності пухлин чи тріщин заднього проходу чи прямої кишки слід відмовитися від анального сексу.
     *Під час заняття анальним сексом необхідно підтримувати постійний словесний контакт із партнером та припинити зносини у разі виникнення больових відчуттів.
     *Для захисту від інфекційних захворювань рекомендується використовувати презерватив.
     *Оскільки мікрофлора кишечника може викликати інфекційно-запальні зміни не тільки в уретрі, а й у вагіні, слід змінювати презерватив при зміні анального сексу на вагінальний, а після злягання провести гігієнічні заходи. У разі здійснення вагінальних зносин після анального без проведення гігієнічних заходів можливі болі, печіння та свербіж в області вагіни.
     *Для зняття напруги гладкої мускулатури ануса рекомендується зробити потуги, притаманні акту дефекації.
     *Для безболісного введення статевого члена необхідно використовувати достатньо мастила (вазелін або інший любрикант). У разі використання презервативу необхідно вибирати мастила на водній основі, які не руйнують сік іграшки з латексу, кібершкіри, гелю та інших матеріалів.
     *Якщо пеніс занадто довгий, слід використовувати обмежувальні кільця.
     *Слід пам'ятати, що наявність сперми у прямій кишці може мати невеликий проносний ефект.
     *Перед зносинами рекомендується очистити задній прохід від калових мас і в разі потреби зробити клізму.
     *Деякі дослідники вважають доведеною наявність у сперми імунодепресивних властивостей (блокування Т-лімфоцитів факторами, що містяться в спермі — TGFbeta-1, IL-10, активін А, фолістатин та ін., що мають велике біологічне значення при подоланні імуногенетичного конфлікту під час запліднення жінки). На думку авторів дослідження, така властивість сперми може стати причиною зниження імунної реактивності організму пасивного партнера (у разі сексу без презервативу) і проявитися підвищеною чутливістю його до інфекційних захворювань.

Анальний онанізм - різні способи

Основний метод.

"Анальна мастурбація (базовий спосіб)" - спочатку сідаєш навпочіпки, а потім поступово вводиш добре змащений вібратор або анальний фалоімітатор в анус (теж добре оброблених мастилом - можна використовувати вазелін або спеціальне мастило для анальної стимуляції). У процесі введення тримайте вібратор рукою. Як тільки вібратор буде введений, можеш переміщати його вгору-вниз, водночас погладжуючи член, як за звичайного онанізму. Багатьом це подарує чудові відчуття.
Рекомендуємо використовувати для процесу лише спеціалізовані анальні вібратори/фалоімітатори. Вагінальні пристрої в цьому випадку не зовсім підходять на увазі їх досить великих габаритів.

Онанізм "Орфей"

"Орфей" - спосіб вимагає попередньої підготовки. Анус має бути достатньо розроблений (анальними стимуляторами чи пальцем), інакше нічого не вийде. Після чого знадобиться дуже товстий жіночий фалоімітатор у формі члена (діаметр – близько 4-5 см, довжина – середня). Найкраще, якщо він буде на присосці – тоді його можна прикріпити до підлоги або до дна ванни.
Потрібно обов'язково зробити клізму та прийняти прохолодний душ. До процедури починайте онанувати як завжди. Коли дійдете до оргазму, зупиніться і почекайте час для перепочинку. Через півхвилини або більше починайте знов онанувати. Знову зупиніться перед оргазмом та відведіть руки. Повторюйте процедуру знову і знову. Словом, потрібно довести себе до стану крайнього збудження і досі не закінчити. Це може бути півгодини, година, дві години або навіть більше. Після чого зробіть невеликий перепочинок і розслабтеся хвилини на три-чотири. У цей час потрібно дуже ретельно змастити анус та фалос. Після цього починайте повільно вводити фалос в анус. Якщо у вас фалос на присосці, то ви можете плавно насаджуватися на нього зверху – він так буде легше занурюватись. На початку може не виходити, але будьте терплячі, бо воно того варте. Якщо відчуєте дискомфорт – давайте собі час перепочити. Коли введете його наполовину, зупиніться і трохи посуньте корпусом, щоб товстий фалос добре помасажував простату. Масаж не тільки страшенно приємний, а й корисний. Рухайтеся помалу, не роблячи різких рухів. Можете робити рухи корпусом вертикально (то, насаджуючи на фалос, то, піднімаючись по ньому вгору), а можете похитуватися з боку на бік - як вам більше сподобається. До цього часу у вас має бути дуже міцна ерекція. Починайте вонанувати вашим улюбленим способом, разом з тим продовжуючи рух корпусом так, щоб товстий фалос завзято стимулював простату. Оргазм буде сильним.

"Пляшечка"

"Пляшечка" - попередньо добре вимити анус (рекомендується зробити клізму та використовувати під час процесу презерватив).
Берете пляшечку з під пива, нагріваєте до температури тіла своїм диханням. Потім змащує вазеліном і акуратно вставляєте в задній прохід, недалеко. Акуратно сідайте на пляшку, всю вагу утримуйте на ноги і трохи - на пляшку. Занадто глибоке проникнення не потрібне. Починайте онанувати способом "кулак". Отримайте класні відчуття!

Онанізм "Речовий"

"Речовий" - знадобиться невеликий предмет: огірок, сосиска, баклажан або ще щось.
Зробіть клізму. Після чого рясно змастіть предмет та вхід у попку дитячим кремом. Не поспішайте, все робіть повільно, щоб розтягнути анус. Дуже бажано використати презерватив для профілактики. Коли предмет буде у попі, починайте онанувати. Оргазм не забариться.

"Ведаємо ванну"


"Зсідаємо ванну" - спосіб можна спробувати при підготовці до прийняття ванни.
Поки у ванну наливається вода, роздягніться, змастіть член і сядьте на край ванни так, щоб одна нога була у ванні, а інша – зовні. Край ванни можна змочити мильною водою. Звісно, треба переконатися у чистоті краю ванни.
Отже, сіли. Досягніть ерекції, нахилиться вперед, а ноги відведіть назад, щоб перенести масу тіла на член і яєчка. Посувайтеся вперед-назад - відчуєте помітне задоволення. Можете змінювати рівень тиску. Якщо хочете бачити, як кінчатимете, обома руками візьміться за край ванни перед собою. До моменту оргазму ванна наповниться, і ви можете зайнятися в ній своїми справами (або просто розслабитися).

"Внутрішній струмінь"

"Внутрішній струмінь" - підготуйте анус до онанізму, наприклад, за допомогою клізми. Потім відверніть душову насадку від шланга. Відрегулюйте тиск і температуру води (краще не дуже гаряча середньої сили). Візьміть зручну позу, вставте шланг в анус і вонаніруйте зсередини струменем води. Приділіть особливу увагу простаті.
Перед початком переконайтеся, що вода, що постачається локальним комунальним господарством у вашій місцевості, є досить чистою і може бути придатною до пиття навіть у чистому вигляді. Якщо ви впевнені, що вода сильно хлорована або в ній міститься велика кількість мікроорганізмів, краще не практикуйте цей спосіб, щоб уникнути попадання інфекції.
Видозміна: Розправте презерватив та вставте його в задній прохід. Візьміть душовий шланг, відверніть насадку та за допомогою цього шланга почніть наповнювати презерватив водою. Розтягуючись, презерватив заповнить великий простір. Так і витягуйте його, наповненим. Виконайте все це кілька разів.

Онанізм "Подвійний"

"Подвійний" - перед початком рекомендується зробити клізму.
Добре змащений великий палець руки слід глибоко ввести в задній прохід. Іншими пальцями відтягнути яйця максимально до попи, і сильно натягнувши шкіру на збудженому члені. Вийде гладкий ствол і дуже напружена головка. Змочивши іншу руку в яєчному білку онаніруйте як завжди - кулаком. Процедуру за бажання можна розтягнути до 30 хв. Коли білок підсихає – контрастні відчуття. Оргазм бурхливий. Сперми багато. Палець у попі – злегка вібрує та здійснює штовхальні рухи.

"Класний"

"Класний" - берете невеликий предмет довгастої форми, наприклад, невелика викрутка, добре підходить невелика кінопроекційна лампа. Далі на неї потрібно натягнути м'який шланг, з тих, якими загортають трубки кондиціонерів типу спліт. Вийде досить непоганий стимулятор, а головне реалістичний. Далі можна використовувати або презерватив, або скористатися стимулятором разово. Залишилося змастити вазеліном попку, бажано повністю роздягнутися і прийняти на ліжку всім відому позу "раком", широко розвівши ноги. Розслабтеся і повільно введіть "член" у попку. Буде трохи боляче, як за цього акту. Стимулюйте член. Оргазм яскравий.

Онанізм "Масажер"

"Масажер" - беремо кульки з дезодорантів, поміщаємо їх у презерватив, вводимо в анус одну кульку, а друга залишається зовні. Так можна цілий день ходити та отримувати задоволення!

"Пластиліновий рай"

"Пластиліновий рай" - із пластиліну виходять непогані фалоімітатори. Такий імітатор краще виліпити з яєчками (для зручності управління) і тим, що звужується на конус, все до тих же яєчок. Не забудьте мастило та розігрійте анус пальцем. Пластилін чудово набуває форми та розміру ануса. Ульот з перших секунд.
Невелика видозміна: Наповнити презерватив пластиліном, виліпити член, після чого заморозити, щоб "фалос" трохи затвердів.
У жодному разі не засовуйте пластилін в анус без презервативу, це небезпечно!

"Тенісні кульки"


"Тенісні кульки" - зробіть клізму. Візьміть кульки від маленького тенісу, 5 штук, змастіть їх вазеліном або іншим кремом. Після цього по черзі вставляйте кульки, поки закінчиться місце. Тепер залишилося ще трохи... Напружуйтесь - і кульки почнуть виходити самі.
Не забувайте, що є певний ризик "неповернення кульок назад". Майте на увазі і краще не спробуйте, якщо сумніваєтеся. Краще використовуйте спеціальний анальний ланцюжок з кульок, який можна придбати у секс-шопі.

Онанізм "З губкою"

"З губкою" - знадобиться губка для миття тіла (мочалка). Бажано якомога жорсткіша.
Залазіть у ванну, промийте її, щоб була чистою. Прийміть холодний душ, добре промийте попу, потім вимикаєте воду. Покладіть губку на ванну в положенні "стоячи" сідайте на неї зверху і починайте вонанувати як завжди. Виникає сильна стимуляція відданої сфери. Можете рухати корпусом у такт рухам – це посилить приємні відчуття.
Спосіб підійде тим, хто не хоче користуватися анальними фалоімітаторами, але хотів би відчути частину спектра приємних відчуттів, що виникають від анального контакту.
Як видозміна - покладіть губку на межу ванної (там де вона закінчується). Осідлати ванну "верхом", одну ногу розташувавши у ванній, іншу - поза нею. І вонануйте.

Онанізм "Стимулювання простати"

"Стимулювання простати" - простата часто буває дуже чутливою до сексуальної стимуляції. Фахівці дійшли висновку, що у "чоловіків буває два види оргазму; один виникає від стимуляції пеніса, інший - від стимуляції простати". Чоловіки повідомляють, що і емоційно, і фізіологічно ці два види оргазму різняться.
Подібно до зони G у жінки, простата стає чутливою до еротичної стимуляції чоловіка поступово, у міру наближення до оргазму. Тому обстеження простати лікарем зовсім не схоже на її стимуляцію у ліжку. (Необхідно знати, що тіло наливається кров'ю поступово, від передньої частини до задньої, і ви не повинні поспішати зі стимуляцією простати, доки не буде досягнуто максимального збудження.)
Ви можете самі стимулювати свою простату: зовнішнім способом через промежину, в зоні між яєчками та анусом, або внутрішнім через анус. Це може виявитися скрутним, якщо ви не маєте достатньої гнучкості. Зазвичай найкращим є положення, лежачи на спині, коліна зігнуті, ступні на ліжку, або коліна притиснуті до грудей. У цьому положенні ви можете ввести в анус змащений вазеліном палець (нігті повинні бути коротко підстрижені), загнути вперед і намацати простату. Ви відчуєте на глибині 3 - 5 см грудок завбільшки з волоський горіх на передній (фронтальній) стінці прямої кишки. Потріть простату обережними рухами вперед-назад. Можна також вводити і висувати палець з різним ритмом, що також стимулює високочутливі нерви в області ануса. Якщо ж ви не бажаєте глибокого проникнення в анус, можна стимулювати лише анальний сфінктер та/або промежину, тим самим опосередковано стимулюючи і простату.
Коли еякуляція виникне в результаті стимуляції простати, рідина зазвичай витікає, а не б'є струменем. Майте на увазі, що така стимуляція дуже інтенсивна та глибока, і контролювати ступінь збудження в цьому випадку важче, ніж при генітальній стимуляції. Тому не поспішайте і намагайтеся не доводити збудження до краю.

Онанізм "Кулька-ролик"

"Кулька-ролик" - витягуєте з кулькового дезодоранту кульку (бажано більше), протикаєте шилом, просочуєте через нього міцну нитку, і з великою кількістю мастила вводите в анус. З такою штучкою можна ходити весь день. Можна тренуватися для запровадження ще більших предметів.

"Щіткою та рукою"

"Щіткою і рукою" - нічого надособливого - необхідно просто запастися зубною щіткою, яка вже відпрацювала своє (при цьому не використовуйте занадто старих і обов'язково продезінфікуйте її перед використанням).
Прийміть ванну, сідайте в ній зручніше, розташуйте щітку під анусом і почніть стимуляцію члена Вашим улюбленим способом. При цьому можна трохи крутитись корпусом по ванні, щоб щітка гостро стимулювала простату. Відчуття будуть незабутні.

Техніка анального сексу

Одна з головних проблем анального сексу - страх перед болем, як у жінок, так і у чоловіків. Крім того, звичайними реакціями є огида, і навіть раптова зміна почуттів до партнера, що викликаються тим, що багато хто не допускає можливості пов'язувати статеве кохання з частиною нашого тіла, яка використовується для дефекації.

Але незважаючи ні на що, багато пар до свого захоплення виявили, що в заняттях любов'ю не повинно бути ніяких табу. Анальним сексом насолоджуються ті, хто підходить один до одного як самець та самка дикобрази дуже обережно.

Страх перед анальним зносинами починається набагато раніше, як починається безпосередньо фізична частина. Багато чоловіків ні з того, ні з цього відлякують жінок тим, як вони порушують цю тему. Перший бар'єр, який треба подолати в цій грі, це розуміння чого не треба говорити, щоб ваш партнер відповів "так". Ми, ясна річ, говоримо про випадок, коли питання ставиться чоловіком. Якщо ж жінка сама запрошує чоловіка, тоді зрозуміло: вперед!

Інший поганий початок: "Ти колись пробувала цю штуку у себе в попі?" Якщо жінка каже "ні", вона боїться, що це дасть їй якусь незайману привабливість і зробить його ще наполегливішим; якщо вона каже "так", то дає своєму партнеру "зелене світло", незалежно від того, хоче вона цього в даний момент чи ні. Можливо, вона одного разу випробувала анальний секс і зненавиділа його; а, можливо, вона це пробувала неодноразово з іншим чоловіком і їй сподобалося.

У неї може бути кілька причин і не обов'язково образливих для вас. Може, їй подобається анальний секс із маленькими чоловіками, а ви надто великі; може, вона воліє мати довгий і тонкий пеніс через свої "задні двері" і короткий товстий через "передні" а у тебе, приятель, він занадто товстий. Або, може, вона просто в цей момент не дуже спокійна за свій травний тракт.

Хорошим способом схилити жінку до анального сексу є наступний: готувати її аналогічно тому, якби ви готували її до розлучення з цнотливістю в області вагінального сексу. Майже кожна жінка, перш ніж мати справжнє зносини, випробувала на собі "ручну" роботу нетерплячого молодого залицяльника. Так проведіть її анус через ті самі логічні щаблі.

Початок занять анальним сексом

Для першого (вступного) тестового проникнення найкраще використовувати ваш мізинець. Ваш вказівний палець бажаний гість у піхву, навіть у незайманому, проте незайманий ректум це щось інше. Пам'ятайте, у ваших діях має бути максимум поступовості.

Замість того, щоб відразу проникати всередину, поводьте пальцем навколо складок, що утворюють обідок анального отвору. Ви швидко дізнаєтеся, подобається їй це чи ні, тому що вона почне стискати свій сфінктерний м'яз або щоб допомогти вам ввести свій палець усередину, або щоб виштовхнути його. У цьому відношенні сфінктерні м'язи мають великі здібності. Коли кінчик вашого пальця минув зовнішнє м'язове колечко, не починайте рухати пальцем туди-сюди, як ви б стали робити це в піхву задоволення, яке отримує жінка від анального кохання полягає не в русі, а у всеохоплюючому почутті наповненості простору, заповненого або пальцем, або пенісом.

Повільно введіть мізинець усередину, до суглоба, потім почніть робити повільні кругові рухи всім зап'ястям, не рухаючи палець взад-вперед. Ці рухи та тиск будуть віддаватися і в піхву, тому що пряма кишка безпосередньо межує з жіночими статевими органами.

Поки ви все це робите, подбайте про те, щоб робити ще щось не анальне цілуйте її соски або пестите мовою пупок щоб відволікти її від роздумів: що ще анального ви для неї припасли. Жінка, яка насолоджується кожним кроком анальної передігри просто заради самої цієї передігри природніше дозріє до решти.

Техніка анального сексу – крок другий

Тепер вона повністю "смачила" ваш мізинець і задоволена починає відсуватися від вас і протестувати. Коли жінка вперше проходить через таку процедуру, вона зазвичай скрикує і каже: "О! Перестань! Не треба!" навіть якщо, без сумніву, насолоджується кожною хвилиною цього.

Маленьким дівчаткам з дитинства вселялося, що вони повинні бути розбірливими та витонченими іноді занадто. Вона боїться, що під час своїх досконалих досліджень і вимірів ви натрапите на щось, м'яко кажучи, неромантичне. Навіть, незважаючи на те, що вона, само собою, ретельно вимила все тіло під душем і прийняла ванну, перш ніж лягти в ліжко, і знає, що вона абсолютно чиста скрізь.

Не змушуйте її турбуватися поступіться їй негайно: вийміть палець, але продовжуйте передіграти на зовнішній частині. Також цілуйте її обідок тобто обідок її ануса. Ніжно, але як слід навколо, ще й ще. Крім того, у кожному поцілунку є щось заспокійливе, куди б він не доводився, навіть якщо він (з цмоканням) припадає на… гаразд, на дупу.

Анальні ласки – крок третій

Аналінгус по-латині означає "анус-плюс-мова". Деякі називають це "римінг" (reaming) від староанглійського "remen", що означає "відкривати".

Жінки, які жодного разу не куштували, називають це "О-це-жахливо!" принаймні до того моменту, коли вони спробують і під умілим керівництвом це полюблять.

Жінка повинна лягти на живіт, широко розсунувши ноги і підклавши подушку під живіт у тому, щоб підняти себе. Інакше чоловік може звернути собі шию. Така позиція, крім того, надає вам чудовий вигляд її принад, розташованих нижче. Злегка розведіть її сідниці долонями. Не розтягуйте їх сильно, інакше, збудившись, ви можете завдати їй болю.

Перш ніж сконцентруватися на анусі, здійснюйте неквапливі полизання вгору і вниз уздовж анальної улоговинки. Зверніть особливу увагу на промежину: жорстку, жилисту, розміром із десятицентову монетку область, що відокремлює анус від піхви. Це місце є надзвичайно ерогенним, особливо у жінок, які перенесли епізотомію хірургічне втручання, яке робили під час пологів для того, щоб розширити прохід. Накладання шва приносить деяку користь, роблячи тут нервові закінчення більш чутливими. Між іншим, жінки повинні мати на увазі (для іншого моменту), що ця ж ділянка тіла чоловіка також має підвищену ерогенність.

Коли ви пестите мовою її анус, робіть мовою швидкі кругові рухи, не забуваючи при цьому гаряче дихати так, щоб ваше важке дихання порушувало її ще більше. Тільки не "в'їдайтеся" глибоко так само, як і для інших ерогенних зон, тут справедливо правило: що менше, то краще.

Очевидно, що в такий момент саме час як слід змастити її власною слиною і, водночас, ще сильніше порушити її.

Багато хто вважає таку процедуру марною, оскільки мова не може добре проникати всередину. Зрозуміло, у вас не вдасться безтурботно бовтати язиком по всьому її нутру аж до ободової кишки, але ви зможете ввести ваш язичок прямо в кільце сфінктерного м'яза. Схвильована жінка допоможе зробити це, спробувавши затиснути кінчик язика на кілька секунд зовсім нове і незвідане подвійне відчуття.

Ідемо дурниці і глибше

Тепер ваша партнерка розслаблена та волога настільки, що може прийняти ваш вказівний палець. Вводьте палець за допомогою ніжних циркулярних рухів і робіть паузу щоразу, коли вона напружується, щоб вона мала можливість підготувати себе до прийому більшої довжини і ширини. Вона найменше почуватиметься "пронизаною", якщо лежатиме в ембріональній позиції на боці, притиснувши коліна до грудей. Така позиція дозволить вам одночасно ввести ваш великий палець їй у піхву; це корисно з психологічної точки зору, тому що в міру того, як ви пробиваєте собі дорогу через "задні двері", ви здійснюєте і "нормальну" процедуру.

Як тільки ваш палець минув сфінктерний м'яз, не виймайте його. Сфінктер – це рубікон. Численні переходи тільки запалять його. Якщо вона зазнає дискомфорту, зачекайте, не виймайте палець зовсім. Будь-яка спроба почати спочатку змусить її дедалі більше нервувати з приводу її здатності прийняти це.

Тепер, коли предмет анальних зносин обговорюється відкрито, я повинна відзначити, що більшість жінок у цій справі, як і в будь-якій іншій, відчувають приховане почуття суперництва стосовно інших жінок. Вони хочуть бути в змозі мати пеніс в ректумі, тому що це робить їх рівними з тими жінками, які можуть це. І вони хочуть бути більш майстерними партнерками в ліжку, ніж ті, які не можуть.

Жінка, якій вдається прийняти найбільший палець свого чоловіка, можливо, захоче піти далі, але її турбують цілком природні речі. По-перше, чистота; вона не хоче "забруднити" вас; і особливо, вона не хоче побачити стан вашого пеніса після просто у випадку... ну мало що... Щоб виключити цей страх, що заважає задоволенню, простіше користуватися презервативом, ніж сперечатися. Найкраще таким, що з мастилом, але, проте, не забудьте при цьому обов'язково використовувати якомога більше додаткового мастила. Вазелін, наприклад, більше підходить, ніж дитячий крем, оскільки він густий та желеподібний. Не шкодуйте мастила використовуйте її як на вашому пенісі, так і на її анальній ділянці.Жінка має стати на коліна, грудьми торкаючись своїх стегон; тільки велика "фахівець" може сісти на чоловіка згори. Встаньте на коліна за виставленими назустріч сідницями вашої партнерки, вставте пеніс між її "щічками" і ніжно притискайте головку до її ободочку. Нехай наступні рухи належать їй; попросіть, щоб вона, роблячи обертальні рухи (ніби накручуючись) тазом, подалася вам назустріч. Коли вона почне робити це, самі подайтеся, але не штовхайте! уперед.

Якщо ви не справжній гігант, головка вашого пеніса повинна увійти в її ректум. Не вважайте, що бій виграно і не починайте орудувати так, як би ви почали, перебуваючи в її піхву. Знову, зачекайте. Паузи в анальному сексі мають значно більше значення, ніж активні моменти.

Весь цей час підтримуйте постійний потік ніжних словесних підбадьорень вашої партнерки, постійно даючи їй зрозуміти, що це її спектакль, що ви щоразу чекатимете її, перш ніж зробите наступний рух. (Це саме той випадок, коли вам не слід замовкати.)

Не треба міцно тримати її за стегна, так як це змусить її почуватися як у капкані, і вона може злякатися, що ви раптом увірветесь в неї, використовуючи стегна як важіль. Замість цього, знайдіть своїм рукам роботу на її лобку: якщо ви досить збудите її клітор, то вона буде готова віддати все на світі, аби ви увійшли до неї будь-яким шляхом.

Оскільки анус вже будь-якої піхви, чоловікові немає необхідності енергійно рухати пенісом для того, щоб отримати насолоду. Така стислість сама по собі є досить збуджуючою, а така наповненість викликає пульсації, які не можуть відчуватися в більш еластичній піхві. Крім того, існує психологічний фактор, який замінює активніші рухи чоловіка: одна свідомість того, що ви знаходитесь безпосередньо там, можливо, є найпотужнішим з усіх стимулів. За загальновизнаними традиційними стандартами ця територія все ще вважається забороненою, а людська натура завжди схильна до дій усупереч заборонам.

Під час перших кількох спроб анального зносини вам не обов'язково вводити свій пеніс на повну глибину. Не можу точно оцінити необхідну тривалість послідовного підходу; може пройти тиждень, місяць або більше, перш ніж ви зможете досягти дна. Важливо пам'ятати таке: нехай ваш успіх накопичується поступово жінка, яка прийме один дюйм сьогодні, можливо наступного разу захоче прийняти два дюйми.

Тепер, коли ви обоє звикли до цієї ідеї, ви можете зняти презерватив і зробити щось схоже зі звичайним зносинами. Пенісні удари можливі в жіночому ректумі, проте пам'ятайте, що вона зовсім не "стара королева", як це називають "блакитні" хлопці. Жінка має менші, ніж у чоловіків руки, ноги та інше; вона має також менший ректум. І не важливо, як сильно їй це подобається, вона не зможе витримати поштовху "зламаючи голову".

Ви зможете насолоджуватися повільним, легким введенням пеніса з рухами, що похитують, і дуже повільним зворотним ходом. Як би там не було, не намагайтеся "дістати до кінця", як ви робите при вагінальних зносинах. Шийка матки це твердий, пружний, схожий на обрубок орган, але кишка ніжніша.

Після певної практики та пошуків ви, ймовірно, знайдете можливість використовувати для анальних зносин та інші позиції.

Якось, коли я думала, що мені належить звичайний вагінальний зносини з моїм клієнтом, він раптом перед самим проникненням у мене змінив свої наміри і вставив пеніс мені в ректум. Ми знаходились у місіонерській позиції, і я спочатку вирішила, що мене насадили на спис. Потім, коли я зазнала болісного болю, він на якийсь час вивів пеніс, а потім знову поштовхом ввів його. Несподівано весь біль пройшов і чудове відчуття, близьке до оргазму, переповнило мене. Так потім і трапилося, я скінчила, відчуваючи пульсуюче відчуття майже як свербіж сильно відрізняється від пульсацій у піхву під час оргазму, але таке ж приголомшливе.

Пізніше цей клієнт розповів мені, що він практикував анальний секс вже кілька років і виявив, що повторне введення було порівняно безболісним майже всім жінкам, яких він знав.



Назад до списку статей у категорії 'Анальний Секс'
Замовлення по телефону
КОШИК
Ваш кошик порожній
Користувачам
Вхід для постійних клієнтів

 Забули пароль? | Реєстрація
Енциклопедія Сексу

Головна Про секс-шоп Оплата і доставка Конфіденційність Відгуки Контакти